Onsdag den 18. april

Kl. 10.00 - 12.00: Klubben holder åbent hus ved Vesterlund Aktivitetscenter, Nordens Allé 25, 9800 Hjørring

Klubben i Hjørring åbner dørene for et besøg i et dagtilbud for mennesker med demens (SAD) for alle interesserede og pårørende til nuværende brugere. Der vil være kaffe på kanden og mulighed for en snak med personalet, om hverdagen i det enkelte SAD tilbud. 

Kl. 10.00 - 20.00: Demenskonsulenterne står klar til at svare på dine spørgsmål ved RAV, Østergade 9, 9800 Hjørring

RAV er et nyt møde-, lære- og værested for dig som er i den tidlige fase af demens. I RAV har du og dine pårørende mulighed for at få faglig støtte og vejledning til at håndtere udfordringerne i hverdagen. Samtidig får du et frirum, hvor du kan deltage i forskellige former for aktiviteter som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kl. 14.30 - 16.30: Demenskonsulenterne byder indenfor til åben café for pårørende ved Ældrecenter Lundgården, Stadionvej 6, 9760 Vrå

Demenscafeer er et tilbud til dig med hukommelsesmæssige problemer, dine venner og familie, hvor andre i samme situation kan træffes. Vi åbner dørene og byder indenfor med mulighed for at købe kaffe. Vær opmærksom på, deltagelse kræver tilmelding.

Kl. 16.00 - 18.00: Kom forbi Ældrecenter Vesterlund til demenscafé, Nordens Allé 25, 9800 Hjørring

Demenscafeer etableret i samarbejde med Ældresagen er et tilbud til dig med hukommelsesmæssige problemer, dine venner og familie, hvor andre i samme situation kan træffes. Vi åbner dørene og byder på en kop kaffe.

Kl. 18.00 - 19.30: Kig forbi Forsamlingsbygningen og hør et oplæg fra en af kommunens jurister, Østergade 9, 9800 Hjørring

Hjørring kommunes jurist kommer og fortæller om de juridiske aspekter i forhold til demenssygdomme.